Prózarázás

Irodalmi beszélgetéssorozat, amelyben természettudományos igénnyel mérjük fel mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. . .

Fotók/Videó/Audió

2012.11.13. 23:31 prozarazas

Prózarázás s02e02 - Nagy Gergely

nagy_gergo2.JPG

A FISZ szervezésében folytatódik a Prózarázás második évada, amely az év végéig négy teljesen eltérő karakterű, prózát (is) író szerzőt mutat be a Púder Bárszínházban.

Az első vendég Térey János volt, novemberben és decemberben pedig találkozhatunk még Nagy Gergellyel, Baráth Katalinnal és Cserna-Szabó Andrással.

A második vendég tehát NAGY GERGELY lesz. Gergely 1992-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskola dramaturgia szakán. 1992 és 2000 között kulturális és oktatási televízió műsorokban dolgozott és dramaturg feladatokat végzett az ország több színházában. Zenészként is aktív, számos zenekarban játszott basszusgitárosként. Első prózai szövegei 1998-ban jelentek meg. Kötetei: Adjatok egy pontot (novellák, Palatinus, 2001); Basszus! – Zene és szöveg (kisregény, Palatinus, 2003); Angst (regény, Ulpius Ház, 2007).

"Zene, média, film, barátság, szex, képregény, cégbirodalom, csillogás, Budapest, szemét, fiatalság, tündöklés és bukás, harc és elernyedés, másolatok, idézetek – mindezek kulcsszavak Nagy Gergely angst című regényéhez, mely a világ vége után, azaz a jelenben játszódik."
(Balogh Endre, prae.hu)

Időpont: 2012. november 15. (csütörtök), 19 óra
Helyszín: Púder Bárszínház, 1092 Budapest, Ráday u. 8. (Pinceklub)

Házigazda: Falvai Mátyás

www.puderbar.hu

www.prozarazas.blog.hu

www.facebook.com/prozarazas

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://prozarazas.blog.hu/api/trackback/id/tr304906178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása