Prózarázás

Irodalmi beszélgetéssorozat, amelyben természettudományos igénnyel mérjük fel mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. . .

Fotók/Videó/Audió

2012.06.03. 18:31 prozarazas

Prózarázás vol. 7. - Bencsik Orsolya

A FISZ és a Púder Bárszínház bemutatja:
 
PRÓZARÁZÁS
- Irodalmi csendesülős fiatal prózistákkal -
 
 
Idei utolsó állomásához érkezett a Prózarázás című sorozat, amelyben a fitalabb korosztályhoz tartozó prózistákat lát vendégül a házigazda, Falvai Mátyás. Azért prózaírókat, mert a lírközpontú hazai irodalmi életben róluk kevesebb szó esik. Másfelől pedig azért, mert ezekkel a beszélgetésekkel igyekszünk eloszlatni az íróval kapcsolatos sztereotíp elképzeléseket, természettudományos igénnyel akarjuk megmutatni mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. A sorozat korábbi vendégei Szabó Tibor Benjámin, Gerőcs Péter, Csapody Kinga, Csepregi János, Darvasi Ferenc és Grecsó Krisztián voltak. Utolsó vendéjünk Bencsik Orsolya lesz
 
Bencsik Orsolya (1985, Topolya-Szerbia) - az SZTE-BTK filozófia-magyar szakán diplomázott. Régebben verset, prózaverset, újabban rövidprózát, novellát ír, ritkábban kritikát, esszét, és szerbről magyarra fordít. Első kötete: Kékítőt old az én vizében (2009, Forum, Újvidék - Sinkó-díj). Második könyve a JAK-nál jelent meg a 2012-es Ünnepi Könyvhétre időzítve Akció van! címmel.
 
Helyszín: Púder Bárszínház (pinceklub), 1092 Budapest, Ráday u. 8.
Időpont: 2012. júnus 5. (kedd), 19:00
 
Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz a legfrissebb infókért:
 
Csatlakozz az eseményhez és hívd meg ismerőseidet itt:
 
Nézd meg kedvcsináló videónkat itt:
 
Háttérinfók:
 
A rendezvényt támogatta:
MASZRE
NKA Márai-program

JAK 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://prozarazas.blog.hu/api/trackback/id/tr804563160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása