Prózarázás

Irodalmi beszélgetéssorozat, amelyben természettudományos igénnyel mérjük fel mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. . .

Fotók/Videó/Audió

2012.04.11. 17:40 prozarazas

Prózarázás vol. 3. - Csapody Kinga (április 12., csütörtök, 19 óra)

A Prózarázás harmadik vendége Csapody Kinga lesz. A helyszín változatlan: a Púder Bárban gyülekezünk április 12-én (csütörtökön), 19 órakor. A házigazda ez alkalommal is Falvai Mátyás lesz.

 

CSAPODY KINGA, író. Prózái többek között az Ex Symposionban, a Vörös Postakocsiban, a Vár Ucca Műhelyben jelentek meg. Kritikákat, tudósításokat, riportokat közölt az Élet és Irodalomban, a Litera.hu-n, az Új Könyvpiacban, az Irodalmijelen.hu-n, az Új Szóban. Végzettsége szerint magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár. 2012-től a Manó Könyvek Kiadó szerkesztője. Az Ir(T)áS Tábor és a FISZ Klubok szervezője (utóbbiak moderátora is). A Szépírók Társasága és a FISZ tagja. 2012-ben jelenik meg első novelláskötete a Fiatal Írók Szövetsége gondozásában.

 

A sorozat további estjei:

Április 24. (kedd): Csepregi János

Május 10. (csütörtök): Darvasi Ferenc

Május 22. (kedd): Grecsó Krisztián

Június 5. (kedd): Bencsik Orsolya

 

Helyszín: Púder Bárszínház (pinceklub), 1092 Budapest, Ráday u. 8.

Időpont: 2012. április 12. (csütörtök), 19:00

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz a legfrissebb infókért:

http://www.facebook.com/prozarazas

 

Nézd meg kedvcsináló videónkat itt:

 

 

A rendezvényt támogatta:

MASZRE

NKA Márai-program

JAK

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://prozarazas.blog.hu/api/trackback/id/tr814385460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása