Prózarázás

Irodalmi beszélgetéssorozat, amelyben természettudományos igénnyel mérjük fel mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. . .

Fotók/Videó/Audió

2012.03.07. 14:59 prozarazas

Prózarázás vol. 1. - Szabó Tibor Benjámin (március 13. kedd, 18:00)

A Prózarázás című sorozatban a fitalabb korosztályhoz tartozó prózistákat lát vendégül a házigazda, Falvai Mátyás. Azért prózaírókat, mert a lírközpontú hazai irodalmi életben róluk kevesebb szó esik. Másfelől pedig azért, mert ezekkel a beszélgetésekkel igyekszünk eloszlatni az íróval kapcsolatos sztereotíp elképzeléseket, természettudományos igénnyel akarjuk megmutatni mindazt, ami a fiatal prózaíróban van. Ott belül. A fejében például. Első vendégünk: Szabó Tibor Benjámin.
 
Szabó Tibor Benjámin 1976-ban születet Gyulán. Prózaíró, kritikus, szerkesztő. 2005 óta publikál. Az Új Könyvpiac felelős szerkesztője. Korábban dolgozott könyvtárigazgatóként, a Bárkaonline szerkesztőjeként és tanárként is. Eddig három kötete jelent meg: A Ciprusi király (regény, 2004), A lányos apák puskája (prózák, 2007), 47 - Démonok ideje (regény, 2004). Új prózakötete előkészületben van a Palatinus kiadónál Kamufelhő - Hűtlen apák kiskönyve címmel.
 
A sorozat további estjei:
Március 28. (szerda): Gerőcs Péter
Április 12. (csütörtök): Csapody Kinga
Április 24. (kedd): Csepregi János
Május 10. (csütörtök): Darvasi Ferenc
Május 22. (kedd): Grecsó Krisztián
Június 5. (kedd): Bencsik Orsolya
 
Helyszín: Púder Bárszínház (pinceklub), 1092 Budapest, Ráday u. 8.
Időpont: március 13. (kedd), 18 óra
 
Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz a legfrissebb infókért:
 
Jelezd itt, ha részt akarsz venni az eseményen:
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://prozarazas.blog.hu/api/trackback/id/tr854295501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása